Nekik tetszett - Vásárlóink véleményei

Nekik tetszett - Vásárlóink véleményei

Nekik tetszett
- Vásárlóink véleményei

“Imádjuk Jeremyt! Ebben a kis manóban élet van. Tökéletes a kiképzése, minden egyes porcikája. Bármikor ránézek szeretettel telik meg a szívem.”
– Dudus333
“Csodaszép a tündér! Nálunk is, és az ajándékozottnál is azonnal belopta magát a szívekbe! Az új házunkba mindenképpen beszerzünk egyet magunknak is!”
– zsabu1
“Nagyon jó, rugalmas hozzáállás a választáshoz, személyes átvételhez. A manó pont olyan, mint a képeken… vagy még szebb! Köszönet, WB”
– Wisebear
“Zseniális a kis manó, valahányszor ránézek, mosolyt csal az arcomra, örülök, hogy az otthonunkba költözött. Áldott ünnepeket kívánok az alkotójának!”
– angyal77
“A család kedvencei lettek a manók, köszönöm! Nézegetem továbbra is, szerintem lesznek társai a manóknak itthon. Köszönöm a korrekt kiszolgálást!”
– feherzsoka
“Gyönyörű szépen kidolgozott koboldot kaptam, sokkal szebb volt, mint amire számítottam. Szerintem nem ez volt az utolsó vásárlásom.”
– Koritso

“Csodaszép a tündér! Nálunk is, és az ajándékozottnál is azonnal belopta magát a szívekbe! Az új házunkba mindenképpen beszerzünk egyet magunknak is!” – zsabu1

“A család kedvencei lettek a manók, köszönöm! Nézegetem továbbra is, szerintem lesznek társai a manóknak itthon. Köszönöm a korrekt kiszolgálást!” – feherzsoka